Search
Close this search box.

Team building u luksuznim kamp prikolicama

Nišićka visoravan: Spoj prirode, Luksuza i Timskog duha

 

U svijetu brzog tempa i svakodnevnih obaveza, pronalazak prostora za relaksaciju i povezivanje sa svojim timom često je izazov. Upravo zato Moonlight agencija nudi jedinstveno team building iskustvo, smješteno na čarobnoj Nišićkoj visoravni, koja svojim prirodnim ljepotama i mirnoćom pruža savršeno okruženje za jačanje timske povezanosti.

 

U ponudu je uključeno: 

 

  • Smještaj u luksuzni kamp prikolicama Derubis Series 7
  • Tri obroka dnevno (doručak, ručak i večera) Švedski stol bosanskih jela
  • Aktivnosti sa moderatorom:
  • Hiking tura,
  • Posjeta obližnjoj farmi
  • “Study Tour” posjeta fabrici eteričnih ulja i prirodne kozmetike
  • Grupni trening sa trenericom Josipom Anđelić, mr. sporta
  • Zajednički spremanje(uz asistenciju i moderaciju domaćina) bosanskog lonca po Moonlight receptu
  • Organizacija društvene igre “Otkrij folera”
  • Zajednički Party

Zašto Glamping?

 

Zaboravite na standardne hotelske sobe i korporativne sale. Naš program nudi luksuzni smještaj u modernim kamp prikolicama “Derubis series 7”, koje svojim elegantnim dizajnom i udobnošću podsjećaju na vrhunske apartmane, a istovremeno vas povezuju s prirodom. Svaka prikolica ima sve što je potrebno za ugodan boravak – od spavaće sobe i kuhinje, do modernog kupatila i pametnog TV-a. Nišićka visoravan, sa svojim netaknutim pejzažima i svježim zrakom, savršeno nadopunjuje ovaj luksuzni doživljaj.

 

Aktivnosti koje jačaju duh 

 

Osim luksuznog smještaja, program je pažljivo osmišljen kako bi učesnicima omogućio ne samo opuštanje, već i povezivanje kroz raznovrsne aktivnosti. 

 

Petak donosi lagano upoznavanje uz grill party, gdje se svi mogu opustiti i družiti uz ukusnu hranu, dok subota nudi avanturistički dio – planinarenje kroz prirodu, posjetu lokalnoj farmi i interaktivne igre poput društvene igre “Otkrij folera”. Ove aktivnosti nisu samo zabavne, već imaju cilj – jačanje komunikacije, povjerenja i timske koordinacije. 

 

Dan završavamo zajedničkim kuhanjem bosanskog lonca, gdje svaki član tima doprinosi finalnom jelu. Ova aktivnost, osim što je kulinarska avantura, donosi i osjećaj postignuća i zajedništva.

 

Nedjelja je rezervirana za relaksaciju. Jutarnji trening uz fokus na jačanje trupa i opuštanje, omogućava svakom učesniku da obnovi energiju prije povratka u stvarnost.

 

Savršen izbor za Team Building

 

Lokacija Nišića, samo 30 km od Sarajeva, omogućava jednostavan dolazak, a istovremeno pruža mirnu oazu za vašu ekipu. Kombinacija luksuza i prirodnog okruženja stvara jedinstveno iskustvo, gdje ćete se, uz pažljivo osmišljene aktivnosti, povezati na način koji će dugo ostati u sjećanju.

 

Ako želite za svoj tim priuštiti nezaboravan vikend u prirodi, uz luksuz i autentične aktivnosti, rezervišite svoj termin već danas i prepustite se uživanju, dok Moonlight agencija brine o svakom detalju.

 

 

Pošaljite upit za ponudu: info@caravanrental.ba  ili nazovite na broj +387 62 888 066